ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Η φυσική εναλλακτική πρόταση

Τα προϊόντα της Crystal κατασκευάζονται από απλά ανόργανα άλατα τα οποία σχηματίζουν ένα αόρατο στρώμα στο δέρμα.

Ενώ τα περισσότερα αποσμητικά καλύπτουν τις οσμές με βαριά αρώματα, τα φυσικά αποσμητικά της Crystal εμποδίζουν την μυρωδιά του σώματος αφού το αόραστο φίλμ προστασίας δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον για τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία ενώ δεν μπλοκάρουν τους πόρους με αποτέλεσμα η εφίδρωση να γίνεται φυσικά.

Η Crystal σας προσφέρει απολύτως φυσικά αποσμητικά ως μία εναλλακτική πρόταση στα χημικά που περιέχουν βλάβερες ουσίες για τον οργανισμό σας.

Η διαφορά ανάμεσα στα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά

Τα πιο συνηθισμένα προϊόντα για τον έλεγχο της μυρωδιάς του σώματος μας είναι τα αποσμητικά και τα αντι-ιδρωτικά.

Τα αποσμητικά συνήθως συγκαλύπτουν την μυρωδία του σώματος χωρίς να εμποδίζουν την διαδικασία της εφίδρωσης.Τα αντιιδρωτικά, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούν μια ποικιλία χημικών ουσιών που φράζουν τους πόρους τεχνητά.

Τα πιο συνηθισμένα αντι-ιδρωτικά περιέχουν ως κύρια συστατικά τους τα Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Zirconium, Aluminum Chloride, συστατικά που πιθανόν να βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας.

Τί πρέπει να γνωρίζετε για τα ορυκτά άλατα

Τα ορυκτά άλατα είναι παρόντα στο νερό που πίνουμε, σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα που τρώμε, και στον αέρα που αναπνέουμε. Στη βάση του αποσμητικού κρύσταλλου βρίσκεται ένα φυσικό ορυκτό άλας που ονομάζεται «Alum».
Το αλουμίνιο είναι το τρίτο πιο άφθονο στοιχείο στη φύση, μετά το οξυγόνο και το πυρίτιο, ενώ αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του σύμπαντος μας.

Τα ορυκτά άλατα (Alum) δεν πρέπει να συγχέονται με το αλουμίνιο Chlorohydrate ή αλουμίνιο ζιρκόνιο που φράζουν τους πόρους για να σταματήσει η διαδικασία της εφίδρωσης.

Τί πρέπει να γνωρίζετε για τα parabens

Τα προϊόντα της Crystal δεν περιέχουν parabens. Τα Parabens χρησιμοποιούνται ως συντηρητικό σε πολλά εμπορικά αποσμητικά και αντιιδρωτικά. Το 2004, μια μικρή μελέτη διαπίστωσε ίχνη των parabens σε ορισμένα δείγματα των όγκων καρκίνου του μαστού. Μια πιθανή ανησυχία είναι ότι σε άλλες μελέτες, parabens έχουν βρεθεί να έχουν ασθενή οιστρογονο-ιδιότητες.

Τι είναι τα οιστρογόνα; Είναι μια γυναικεία ορμόνη η οποία βοηθάει στην ανάπτυξη των κυττάρων του μαστού (κανονικά και καρκινικά). Ορισμένες καταστάσεις που αυξάνουν την έκθεση του σώματος σε οιστρογόνα (που δεν έχουν παιδιά, καθυστερημένη εμμηνόπαυση, η παχυσαρκία, κ.λπ.) έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

Μέχρι στιγμής, οι μελέτες δεν έχουν δείξει οποιαδήποτε άμεση σύνδεση μεταξύ των parabens και τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Αυτό που έχει βρεθεί είναι ότι υπάρχουν πολλές άλλες ενώσεις στο περιβάλλον που μιμούνται τα φυσικώς παραγόμενα οιστρογόνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

TOP
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς